De Meest Waardeloze Website van

Sportblad Knudde

E O V Zaalvoetbal seizoen 2001-2002 -vervolg-

Zo kan het ook…

Na de schandalige opening van het nieuwe E O V Zaalvoetbalseizoen waar geen arbiter aanwezig was werd er heel wat afgepraat in Slikkerveer en door de media over het incident tussen Rob Terlouw en Ramond van der wal. Het bestuur van E O V Zaalvoetbal kwam met een mededeling dat de regels aan alle spelers worden verspreid, dit moet echter nog gebeuren en werd er met heel veel spanning uitgekeken naar de volgende wedstrijden. Gelukkig zijn de meeste spelers gaan beseffen dat het E O V Zaalvoetbal vooral is om lekker gezellig met elkaar te ballen en de derde speelhelft eigenlijk het absolute hoogtepunt moet zijn van een sportmiddag om met elkaar wat te drinken…  Er was heel wat media komen opdagen om vooral niets te missen van weer een mogelijke incident bij de wedstrijden tussen Uitverkoop Brush Hma en FC Appieraat en tussen FC Nidon- The Azteken. Maar de teams lieten zien dat het ook zo kan, alles verliep rustig en er werd gevoetbald zonder incidenten. Kampioen FC Appieraat liep in hun eerste duel al tegen een nederlaag aan met 6-7 werd verloren van Uitverkoop Brush Hma. Het vorig seizoen verloor FC Appieraat ook hun eerste duels maar wisten op het laatst toch nog kampioen te worden omdat andere titelkandidaten heel veel punten lieten liggen, zo zal het dit seizoen ook wel gaan. * THE AZTEKEN die het eerste duel tegen FC Voortrein won met 7-2, verloor kansloos van FC NIDON met liefst 11-2 werd The Azteken afgedroogd door een goed tikkende team van FC Nidon. * FC CST herstelde zich van de nederlaag tegen FC HMAps in de veel besproken openingswedstrijd,  tegen FC VOORTREIN in een aardig duel won het met 6-1 en was het opvallend dat Ramond van de Wal ontbrak in dit duel waarschijnlijk door een disciplinaire schorsing van de ploegleiding van CST (?). . FC APPIERAAT won volgens de reglementen met 5-0 van FC HMAps omdat deze ploeg niet genoeg spelers had en niet kon aantreden. . Komende dinsdag staan op het programma: FC NIDON tegen UITVERKOOP en om 17.15 uur THE AZTEKEN tegen FC HMAps.*.LEONARDO KOOT HOPELOOS UIT VORM.

De verrassing van het vorige seizoen in het E O V  Zaalvoetbal en tevens de meest opvallende team van het vorige seizoen de speler van FC Voortrein de balgoochelaar Leonardo Koot is net als FC Voortrein hopeloos uit vorm. Waarschijnlijk traint Leonardo Koot helemaal verkeerd, was er het vorige seizoen problemen met paspoorten nu is het de fiets. Het schijnt dat deze Leonardo Koot door de Alstom Traxis Fietsplan een echte reesfiets heeft aangeschaft en door het vele trainen gebruikt hij op dit moment de verkeerde spieren. Afgelopen dinsdag was duidelijk te zien dat ie met fietsspieren aan het voetballen was, dat wil zeggen je zag dat hij zadelpijn had. Er gaan geruchten dat Leonardo Koot het volgend jaar meedoet met de Toer de Frans omdat hij het afgelopen jaar fors had verloren met de meest omstreden Sportblad Knudde Toer de Frans Gokspel en zelf dit naar zijn hand wil gaan zetten. Dit gaat echter ten koste van zijn fabelachtige bewegingen als zaalvoetballer en zijn de teamgenoten van FC Voortrein daar slachtoffer van, want er komt zelfs geen goede voorzet meer en hij scoort niet meer.


Schadeclaims door wegblijven Cheerleaders

Sportblad Knudde Media Groep kan zien op forse schadeclaims?

De directie van Sporthal de Beverbol, politiekorpsen Rotterdam / Ridderkerk en vele media bedrijven zoals SBS 6, RTL 4/5, Yorrin, V8, NOS. CNN, BBC overwegen om bij Sportblad Knudde Media Groep een schadeclaim in te dienen doordat op het allerlaatste moment gistermiddag een bericht kwam dat de luidruchtige fans van FC CST met cheerleaders zouden komen. Alle bovengenoemde instanties moesten in een hele korte tijd maatregelen treffen om alles in goede banen te leiden, zo werd er een speciale commissie in het leven geroepen om deze aantrekkelijke dames op te vangen in een speciaal ingerichte VIP Sportblad Knudde ruimte naast de tribunes waar na het laatste nieuws op alle radio en tv-zenders heel veel publiek op waren afgekomen. Het duel tussen FC CST en FC Voortrein moest zelfs enige minuten later beginnen op verzoek van de politie omdat buiten de Sporthal een grote verkeerschaos was ontstaan en het vele publiek nog niet op de tribune zat. De politie uit Ridderkerk moest assistentie vragen van omliggende gemeenten om alles op te vangen en denken dit te gaan verhalen bij SKMG omdat ook vele verloven van de agenten op het allerlaatste moment werden ingetrokken.

Het gedupeerde publiek heeft inmiddels bij de Consumenten Bond via de tv-programma's zoals Kassa, Radar en Ook dat Nog, klachten ingediend en eisen hun geld terug van de duur betaalde kaartjes. Ook deze schadeclaim wordt naar alle waarschijnlijkheid verhaald bij Sportblad Knudde Media Groep omdat deze dames in dienst zijn bij dit meest waardeloze Media Bedrijf. De schadeclaims die Sportblad Knudde Media Groep kan verwachten wordt geschat op vele miljoenen guldens, het is niet bekend of Sportblad Knudde Media Groep dit weer gaat verhalen op de betrokken dames en of de directie van SKMG nog zo achter de dames staan zoals men dit vorige maand publiekelijk bekendmaakten. Van Sportblad Knudde Media Groep is nog niemand bereid om commentaar te geven over deze nieuwe affaire. Het is ook niet denkbeeldig dat de schadeclaims worden verhaald bij FC CST omdat zij het nieuws verspreiden richting Sportblad Knudde dat de dames zouden cheerleaderen om een beetje met van die pompoenen te gaan zwaaien.

REACTIE :   (van Mathilde)

De reden van het wegblijven van het Cheerleaderteam is dat het deze keer niet om een echte CST wedstrijd ging! Het percentage CST-spelers was ver beneden peil en daar trekken wij onze minirokken en netpanties niet voor aan! In het vervolg komen wij alleen maar als het percentage rond de 50% ligt!

Commentaar SKMG: Een ijzersterke argument van de dames wij vinden het een enorm veel tijdverlies  om naar wedstrijden van E O V Zaalvoetbal om daar verslaggevers heen te sturen...

Eerste nederlaag FC Nidon.

FC Nidon verloor haar eerste wedstrijd in de nieuwe competitie, het verloor volkomen verdiend van UITVERKOOP Brush HMA met 5-6. FC Nidon kwam wel met 1-0 voor door de Rooij maar daarna kwamen ze niet meer op voorsprong en moest FC Nidon ieder keer maar weer tegen een achterstand opboksen. Mokthary zorgde voor de 1-1 en van Dijk voor de 1-2 en dezelfde van Dijk raakte nog de paal. Toch kon Uitverkoop via Mokthari uitlopen naar 1-3, maar kwam FC Nidon terug tot 3-3 door doelpunten van de Rooy tweemaal. Daarna scoorde de Rooy in eigen doel en stond FC Nidon met de rust met 3-4 achter. Na de rust liep Uitverkoop uit naar een voorsprong van 3-6, in de slotfase kwam FC Nidon nog terug tot 5-6 maar verder kwam de ploeg van Piet Dobbelaar niet.

FC HMAps geeft veilige voorsprong uit handen…tegen The Azteken.

In een zeer aantrekkelijke en spannende duel tussen FC HMAps en THE AZTEKEN kon FC HMAps de veilige voorsprong van 4-1 niet vasthouden. In een zinderende slotfase van het duel kwam THE AZTEKEN ijzersterk terug door een uitblinkende Wim (?) om vervolgens uiterst verdiend met 5-6 te winnen. Hoe is het mogelijk dat FC HMAps een voorsprong van 4-1 zomaar uit handen geeft


FC Appieraat kansloos tegen FC Nidon: 2-7

FC Appieraat verloor kansloos van FC Nidon met 7-2 en lijkt daarmee prolongatie van de titel te kunnen vergeten al ging dit het vorig seizoen ook in het begin van het seizoen maar wist de titel alsnog te grijpen. Dit seizoen lijkt de concurrentie hevig te zijn al laten deze teams ook punten liggen zoals FC NIDON dit deed tegen UITVERKOOP.

Uitverkoop dacht aan een makkie tegen Voortrein...maar werd afgeslacht met 2-7.

FC Uitverkoop zag voor het duel tegen FC Voortrein de spelers van dat team en dacht van; dit wordt een makkie vandaag en drie punten. Maar de bal rolde zeven maal achter het net bij FC Uitverkoop en slechts twee maal bij FC Voortrein. De ploeg van Mokkie werd dan ook volkomen weggespeeld tegen FC Voortrein waarbij opnieuw Leo Koot niet in basis stond hij was nu op zoek naar een andere ploeg na een mislukte sollicitatie bij Spartak Praag en was op bezoek bij Sevilla in Spanje. FC voortrein won het duel met 7-2 en een week later werd nipt verloren van FC APPIERAAT met slechts 4-3 dat hopeloos uit vorm lijkt en de winterstop bijzonder goed uitkomt om de wonden gaan likken.

 

Aantrekkelijk voetbal bij FC CST - Azteken.

FC Azteken was jaren een van de zwakste teams van het E O V Zaalvoetbal, maar dit seizoen is dat duidelijk anders door enige uitstekende versterkingen en maken vele teams dit seizoen al lastig. FC CST moest tot het uiterste gaan in deze zeer aantrekkelijke pittige duel en won ternauwernood met 6-4.

Ted Taartmans komt afspraken niet na...

Laat ploeg in de steek en afgelopen maandag een heel bijzondere afspraak.

Ted Taartmans is na enige maanden weer eens negatief in het nieuws, hij zegde in het verleden nogal eens wedstrijden af van zijn ploeg omdat ie weer eens een verjaardag had van zijn grote familie of vriendenkring of hij verzon de afzeggingen om te vertellen dat de vrouw van de schillenboer jarig was en hij die moest bezoeken terwijl zijn ploegmaten op hem stonden te wachten. Vandaag nam hij amper de moeite om de aanvoerder van zijn ploeg op te hoogte te stellen, dat hij vanmiddag niet aanwezig is. Hij schijnt heel slecht afspraken te kunnen maken, want afgelopen maandagmorgen liet hij een van onze zeer charmante medewerkster van Alstom Traxis bij de brug van Alblasserdam om kwart over zeven staan, nadat ze dit hadden afgesproken afgelopen vrijdag. Pas rond half negen kwam hij ineens achter dat hij iets vergeten was die morgenÉ Hoe kan je nu zoÕn iemand als Marina laten staan bij de brug, als je een afspraak met haar maakt zorg je er toch voor dat je altijd op tijd bent en anders probeer je al enige uren voor de afspraak daar te zijnÉ Het slachtoffer moest daardoor helemaal alleen van Alblasserdam naar Slikkerveer fietsen in het donker. Vanmiddag laat Ted zijn ploeggenoten in de steek niet omdat hij een verjaardag heeft, maar hij schijnt een puist op zijn linkerbil te hebben.. dan kan je toch best spelen? We moeten weer roepen: VUILNISMAN kan deze zak ook nog mee?????