De Meest Waardeloze Website van

Sportblad Knudde

Nieuws 2004

Equipe Mudde Afgedroogd en vernederd: 0-5

 

(van een onze verslaggevers)

Twee weken geleden kon team van Ipskamp nog rekenen op enigszins tegenstand van het team Mudde, maar afgelopen dinsdag werd het team helemaal afgedroogd en totaal vernederd door het ijzersterke team van Ipskamp alle hoeken van het veld kregen de spelers van team Mudde te zien.

Voor dit duel had het team van Mudde zich versterkt met volleyballer Kees Droogendijk maar dat mocht niet baten werd zelfs door een eigen speler bijna bewusteloos geslagen door een smash van Leo Koot die in plaats de bal Kees Droogendijk op voortreffelijke wijze wist te raken, dat had bij het boksen veel punten opgeleverd maar bij volleybal gaat de punten naar de tegenstander. Ondanks de jarenlange ervaring van Mudde en Brinckmann kon dit team geen enkel moment goed tegenstand bieden tegen team Ipskamp waar vooral Robert van Twillert bij vlagen een glanzende rol vervulde, die als een zwarte muur vele blokkades voerde bij smashen van Mudde plus kornuiten en zelf vele punten scoorde op fabelachtige wijze waarvan hij soms zelfs niet wist hoe hij de bal had geraakt… maar het leer viel wel bij de tegenstander binnen de lijnen op de grond en daardoor uitgroeide tot een der uitblinkers in het eenvoudige team van Ipskamp.

Na elke verloren set werden de onderdanen van Mudde ieder keer weer op een andere positie en speelwijze gezet door volleybalprofessor Mudde maar ook dat mocht niet baten. In welke positie het team van Mudde ook speelde alle bedachte spelvarianten in elke set maakte dit totaal niet uit en liep het team tegen een nog grotere dramatische nederlaag plus vernedering aan dan in voorgaande sets. Een ander probleem bij team Mudde is dat de teamleden captain Adri Mudde niet begrijpen wat hij bedoelt, hij praat dan ook als "de Cruijff van het volleybal".

Tegen het inmiddels ingespeelde team van Ipskamp was het team Mudde kansloos en is het te hopen dat er in de toekomst meer tegenstand wordt geboden anders worden de partijen wel heel eenvoudig voor team Ipskamp en bovendien saai om er naar te kijken. Bovendien wil het team Ipskamp liever strijden tegen een team met dezelfde kaliber, sterkte plus kwaliteit, en dat bezit het team van Mudde totaal niet. Het is niet bekend of de spelers van team Mudde zijn aangeslagen na de enorme afgang, gevreesd wordt al de volgende ontmoeting (nu over drie weken) er zijn al enige spelers die nu al slaapproblemen schijnen te hebben maar uit frustraties slaat men de teamgenoten zoals Leo Koot dit op fabelachtige wijze liet zien omdat het met de bal achter het net niet meer lukt door de sterkte van de tegenstander en team Mudde als los zand aan elkaar zit.

Maurice de Wit van tafel geveegd door Eduard Rooy

(van onze tafeltennisverslaggever)

Maandag 29 september 2004 in de lunchpauze werd Maurice de Wit op de derde verdieping in het Tafeltennisstadion van de tafeltennistafel geveegd door Eduard Rooy in twee sets met de cijfers van 11-9 en 11-5. Dit duel trok heel veel publiek van de tweede verdieping dat om 12.00 uur precies massaal naar de derde verdieping trok met broodtrommels, de klaverjaswedstrijden werd hierdoor uitgesteld. Het duel verliep bijzonder vlot, binnen tien minuten was het gespeeld wegens te weinig tegenstand van Maurice de Wit. Er waren ook geen spectaculaire langdurige heen-en-weer gepingpongde duels te zien. Volgende week schijnt er een duel te komen tussen Arie de Ruiter en Maurice de Wit, waar De Wit revanche kan nemen op deze dramatische nederlaag en maakt een kans omdat hij een week langer lid is bij een tafeltennisclub ergens in de regio als tafeltennisspeler en nog flink kan oefenen voordat hij eindelijk succes kan krijgen.

Het duel werd pas om 12.02 uur gespeeld terwijl het vele publiek moest wachten…

Eduard de Rooy sloeg Maurice de Wit van de tafeltennistafel.

Het publiek genoot van de zeer snelle duel…

Foto's: FOTOPERSBUREAU: Sportblad Knudde Media Groep.