De Meest Waardeloze Website van

Sportblad Knudde

Zaalvoetbalcompetitie 2002-2003 (vervolg) 

Vervolg competitie hervat.

LICENTIE FC CST IN GEVAAR

Omdat Sportblad Knudde en tevens wedstrijdleiding enige weken in Down Under zat werd de zaalvoetbalcompetitie stil gelegd.  Sinds de terugkeer is de zaalvoetbalcompetitie weer hervat en werden twee wedstrijden van FC CST niet gespeeld door bepaalde omstandigheden. De tegenstanders van FC CST wonnen daardoor hun wedstrijd reglementair met 5-0, dat waren FC VIERPOOL en FC APPIERAAT die daarmee wel heel gemakkelijk aan de drie punten zijn gekomen.

Geruchten gaan dat FC CST is ernstige financiële problemen verkeerd, de hoge salarissen van de spelers niet meer kunnen betalen en is het maar de vraag of FC CST dit seizoen de competitie kan afmaken. Tevens is de begroting voor volgend seizoen nog niet rond en is het niet zeker of FC CST licentie zal krijgen van de voetbalbond. Dit weekend komt de leiding van FC CST bij elkaar om de onrust te bespreken.

FC VOORTREIN VERSLAAT FC NIDON.

Ondanks de handicap van het ontbreken van enige vedettes won FC VOORTREIN zeer eenvoudig van FC NIDON met 11-2, bij de rust was het 4-0. Tegen FC APPIERAAT had FC VOORTREIN echter niets in te brengen, bij een ruststand van 3-1 won de ploeg van Piet Ipskamp met 6-2.

Even leek het erop dat een verrassing zou komen omdat de ploeg van FC Voortrein op een 1-0 voorsprong kwam.

FC NIDON gemakkelijk langs THE AZTEKEN.

Bij FC NIDON waren nogal veel afwezigen in het team, zodat de meeste dachten dat THE AZTEKEN de ploeg van FC NIDON het moeilijk zou gaan maken. In het team van The Azteken leek het erop dat men betere voetballers in de ploeg hadden dan FC Nidon,  maar men kan dan wel betere voetballers in het team hebben als het geen team is win je gewoon geen duel.

The Azteken spelen de voetballers niet voor hun team maar voor zich zelf, op zeer eenvoudige wijze met minder goede voetballers tikte FC Nidon de bal rond en won vrij gemakkelijk met 10-2. Het laatste doelpunt hebben we maar niet meegerekend omdat men bij The Azteken nogal moeilijk deden over de geldigheid van de laatste goal.  Nog even iets over The Azteken, de doelman van deze ploeg is levensgevaarlijk met zijn acties een groot gevaar voor elke voetballer met de verboden slidings. Helaas is er geen arbiter om hier tegen op te treden, hopelijk gaat deze doelman beter zijn verstand gebruiken, want ook als hij voetbalt is hij enorm gevaarlijk voor aanslagen op benen van tegenstanders.

LEONARDO KOOT stond bij de verkeerde club…

De vedette van FC Voortrein Leonardo Koot moest op proef komen bij SV Transvalia in Rotterdam voor een mogelijk nieuw contract maar hij meldde zich bij een andere vereniging in Tasmanie bij de Australische Football Club Tasman tijdens zijn verblijf in Australië. Daar stonden ze verbaasd te kijken naar deze voetballer men had gedacht dat er een Football player zou gaan komen die meer vechtersmentaliteit bezit dan een doorsnee Europese voetbalspeler en is afgewezen. Het is niet bekend of Transvalia nog belangstelling heeft.

LEONARDO  VAN PERSIEKOOT OOK OP PROEF BIJ FC MELBOURNE

In maart gaat Leonardo van Persiekoot niet alleen op proef bij Sydney United maar ook bij FC Melbourne, dit omdat hij aankomt in Melbourne en de twee rivalen elkaar willen beconcurreren om de gunsten van  Leonardo van Persiekoot vooral nadat hij in de laatste wedstrijden voor FC VOORTREIN veelvoudig scoort is hij een veelgevraagde spits bij vele internationale clubs. Ook schijnt Feyenoord in de markt te zijn als plotseling van Hooydonk mocht vertrekken naar Engeland maar de leiding van FC Voortrein ziet liever dat ie niet naar een Nederlandse club vertrekt maar naar buitenland om hem niet tegen te komen als tegenstander. Het is een kleine kans dat hij alsnog blijft bij FC Voortrein, de verschillen tussen zijn zaakwaarnemer en de leiding van FC Voortrein lijkt uitgesloten.

FC CST VOORLOPIG GERED VAN DE ONDERGANG

FC CST is de rest van dit seizoen voorlopig gered van de ondergang en kan het seizoen afmaken, dit is besloten in een extra CST vergadering door de leiding. FC CST kwam enige weken in opspraak omdat men de salarissen niet konden betalen van de spelers, het is nog niet bekend of FC CST voor het komend seizoen een licentie krijgt van de Voetbalbond omdat er nog geen reddingsplan is en de leiding van CST de club een lening verstrekt. Inmiddels won FC CST weer eens een voetbalwedstrijd tegen THE AZTEKEN met 8-3. FC VIERPOOL kwam niet opdagen tegen FC VOORTREIN en verloor daarom reglementair met 5-0, in de plaats daarvan werd op de wedstrijddag alsnog een onderlinge vriendschappelijke wedstrijd gespeeld met bekende spelers zodat de zaal bezet bleef.

SCOREBORD OP TILT door boycot?

De techneuten van FC NIDON hebben getracht bij een 2-0 voorsprong op FC APPIERAAT de scorebord van Sporthal de Beverbol te boycotten zodat de scorebord onder de wedstrijd op tilt raakte en uitviel. Maar nadat de Rooij en Tessema de stand op 2-0 zette moest de scorebordoperator de storing gaan verhelpen zodat hij de twee treffers van FC APPIERAAT niet in het net zag belanden. FC NIDON nam een voorsprong van 3-2 na een doelpunt van Tessema

en dat werd ook de russtand. Na de pauze deed de scorebord het weer en werd het in een bijzonder aantrekkelijke wedstrijd gelijk door Leo Groenendijk.

Daarna kwam FC NIDON op voorsprong na een knappe goal van Eduard Rooij, maar ondanks het tijdrekken van FC Nidon wist FC APPIERAAT via Dirk van Arkel in de allerlaatste minuut verdiend op gelijke hoogte te komen: 4-4. FC APPIERAAT verloor wel hiermee twee punten.

Azteken kan veel beter…

Als THE AZTEKEN eens gaan beseffen dat zaalvoetbal een team sport is dan worden de resultaten veel beter. De meeste spelers kunnen aardige dingen doen met een bal maar vinden nooit een medespeler en gaan dan te veel op eigen succes uit zodat dan weer een kans verloren gaat. Zo gaat het in bijna alle wedstrijden en ondanks de steun van de zeer trouwe aanhang levert dit niets op. Nu won FC VIERPOOL zeer eenvoudig met 8-4 nadat AZTEKEN wel zeer verrassend op een 1-0 voorsprong kwam en na de 1-1 zelfs met 2-1 voor kwamen te staan, maar vooral na de rust stortte de ploeg helemaal in en kon FC VIERPOOL eenvoudig uitlopen.

FC VOORTREIN MAAKT KANS OP CHAMPIONS LIEK VOETBAL

Het team van FC VOORTREIN dendert voort en maakt kans op Champions Liek Voetbal nu werd concurrent FC CST met 4-3 verslagen in een enerverende wedstrijd. De zege van FC VOORTREIN was verdiend te noemen ondanks de vele scoringskansen van FC CST, vooraf dit duel was een prominent in bespreking en op de vraag of zij zich niet moeten voorbereiden op het duel tegen FC VOORTREIN kwam het antwoord: dit hebben we niet nodig tegen die oudjes… Door die “oudjes” Werd de ploeg van Ton Vat afgedroogd.

FC NIDON VERSPEELT KOSTBARE  PUNTEN.

Tegen FC VIERPOOL verspeelde een verzwakt team van FC NIDON kostbare punten voor strijd om een plaats voor UEFA CUP voetbal. Tegen het team van FC VIERPOOL werd met 3-5 verloren doordat FC NIDON vele kansen niet wist te benutten en daarmee verloor FC NIDON verdiend.  –Mafkees -.

Flinke Omzetdaling Sportcafé de Beverbol begin nieuwe jaar HUISARREST PIET IPSKAMP

(van een onzer correspondent)

Ridderkerk- 8 januari 2003- . De eerste dinsdag in het nieuwe jaar is

voor Sportcafé de Beverbol in Ridderkerk - Bolnes een regelrechte financiële ramp geworden. Want de wekelijkse bezoek van Piet

Ipskamp werd verijdeld door hoge hand thuis omdat Piet Ipskamp bijna elke avond weg is van huis.

Bij twee teams kon Piet Ipskamp meedoen als gastspeler maar moest dit

noodgedwongen afzeggen.

De beheerder van Sportcafé De Beverbol Cor Willemsteijn kon zijn bar eerder sluiten en ziet het nieuwej aar somber in als de maatregel tegen Piet Ipskamp blijft gehandhaafd.

Wanneer het huisarrest van Piet Ipskamp wordt opgeheven is niet bekend.

Meldingsplicht Piet Ipskamp vanaf dinsdag 14 januari van de baan.

Volgens onze correspondent is de meldingsplicht van Piet Ipskamp komende dinsdag van de baan, daarmee vervalt waarschijnlijk ook zijn huisarrest. Die kreeg hij opgelegd doordat hij vele avonden niet thuis was wegens voetbal, sport, en andere sociale contacten in de bar. Het is niet bekend of er nog meer sancties worden opgelegd bij eventuele herhalingen. De beheerder van Sportcafé De Beverbol heeft dit bericht met gejuich ontvangen en heeft voor dinsdag aanstaande de voorraad aanzienlijk  vergroot.

Uitslagen zaalvoetbal

 FC APPIERAAT - FC CST       8-1

FC NIDON  - The Azteken    4-0

FC VOORTREIN   - FC VIERPOOL   3-3

 THE AZTEKEN     - FC CST        0-14

Vierpool – CST 5-0

Voortrein – Nidon 11-2

 Voortrein – Appieraat 2-6

  CST – Appieraat 0-5

   CST – Azteken 8-3

   Voortrein – Vierpool 5-0

    Nidon Appieraat 4-4

    Azteken – Vierpool 4-8  

Meer E O V- Voetbal .E O V - Zaalvoetbal en bedrijfsvoetbal is te vinden in de oude nummers van Sportblad Knudde in pdf bestand zie verder op deze pagina: Archief PDF-bestanden Sportblad Knudde