De Meest Waardeloze Website van

Sportblad Knudde

Een groot succes

 Door onze speciale verslaggever Mafkees

met als winnaar:

Snel Serveren VRIEND!

Het Sportblad Knudde Volleybal Gala dat op 17 maart werd gehouden in Sporthal de Beverbol is een groot succes geworden, mede dankzij de sponsors HMA POWER SYSTEMS, ALSTOM TRAXIS voor onder ander het leveren van petjes en sporttassen voor de nummer1, Nutricia Extran, voor het leveren van drankjes en Sportblad Knudde Media Groep. Maar vooral dankzij de fantastische inzet van Marina en Mathilde werd dit Sportblad Knudde Volleybal Gala een van de allerbeste sinds jaren… De leden van de organisatie waren duidelijk herkenbaar op deze dag in een fantastisch shirt aangeboden door modeontwerper Robert van Twillert die de shirts samen met Sandra een dag daarvoor moesten strijken.

De Hoofdprijs werd gewonnen door de derde verdieping en de rest van Alstom Traxis: SNEL SERVEREN VRIEND die de meest fel begeerde verzilverde Sportblad Knudde Stoffer en Blikprijs 2001 mee naar huis mogen nemen.

Dit team met teamleidster Rianne Kooijman wist geen enkel partij te winnen. Twaalfde werd het team van Alstom Traxis CST, Als je dit leest ligt de bal al op de grond, omdat zij vele malen de bal letterlijk op de grond lieten vallen op de eigen speelhelft, overigens had deze ploeg fraai ontworpen shirts. Elfde werd het team dat ook een van de meest opvallende team was van het volleybalgala DE GROBOBOLLETJES ze waren luidruchtig aanwezig..en ook zij hadden fraai ontworpen shirts speciaal voor dit toernooi zelfs de Knuddeloog kreeg zo'n mooie shirt na  afloop met zijn naam erop. De Bikkels, van HMA Power Systems werd slechts tiende en SUPPORTERS van Alstom Traxis CST werd slechts negende ondanks vele oefeningen op dinsdagen voor deze Volleybal Gala.  THE BEST OF THE REST werd het hoogst geklasseerde team van HMA Power Systems in de Lunchronde versloegen zij ook De Bikkels om het HMA Power Systems Kampioenschap met 30-15. Constructie Is Baas Aan Het Net van Alstom Traxis waren toch aan het net niet heer en meester door het ontbreken van technisch directeur Adri Mudde en werd daarom zevende. VV Appieraat eindigde op een teleurstellende zesde plaats had hoger kunnen eindigen als Ipskamp niet had geprotesteerd over de stand van Poule B en Auto-Hackers werd het hoogst geklasseerde team van Alstom Traxis vijfde zonder daarbij de computeruitslagen te kraken… of toch? De Boefjes van ODS viel net buiten de prijzen met een vierde plaats omdat men nipt verloor met 33-35 van DREAMTEAM van Alstom Rijswijk. Dreamteam  werd daarmee de hoogst geklasseerde van Alstom met een derde plaats. Het huizenhoge favoriet en zeer sympathieke team van Volleytram HTM verloor de finale verrassend van DE SPRINGERS (Analtyco BV) met 36-38. Na afloop  werden nog speciale prijzen uitgereikt aan de meest opvallende team (Grobobolletjes), de Pechvogel (Parma Ramasry), de opvallendste speelster Shirley Karssies omdat ze vrijwel geen bal raakte.. ,Na Peter Bergers werd van Swieten van Dreamteam bekroond als de beste arbiter, de persprijs ging naar Chantal Renders, was als enige HMA medewerkster aanwezig en is elke dinsdag van de partij in Sporthal de Beverbol!  Bij de prijsuitreiking kregen alle deelnemende teams een ingelijste 20x30 foto uitgereikt die in de ochtend waren gemaakt door een fotograaf van Sportblad Knudde dat door velen op prijs werd gesteld.

Tijdens de prijsuitreiking zorgde De Knuddeloog nog voor enige opschudding om aan te kondigen dat de Manager Organisatie Sportblad Knudde Volleybal Gala Kees Hilkmann volgend jaar gaat stoppen. Gezien de vele schokkende reacties zal dit niet gaan gebeuren is de verwachting, bovendien met zo'n geweldig organisatie team als dit jaar die elkaar feilloos aanvoelen is er geen enkel reden om te stoppen het is een feest om in zo'n team te zitten. Volgens een woordvoerder van Sportblad Knudde Media Groep is zo'n evenement de belangrijkste gebeurtenis van het jaar om met alle SKMG-medewerkers te laten zien wat SKMG voor staat en wil bereiken met de meest gezellige Volleybal Gala. Men wil zelfs de activiteiten verder uitbreiden met andere evenementen, daarvoor wordt binnenkort een evenementen commissie in het leven geroepen waar SKMG graag actief in wil deelnemen met mogelijk een nieuwe Alstom Traxis Personeelsvereniging dat na de splitsing van de oude personeelsvereniging E O V "69 kan ontstaan.  SKMG loopt al enige tijd met het idee rond een Alstom Traxis Personeelsvereniging op te richten om daarmee nog andere activiteiten te organiseren, een spreekbuis hebben ze dan al in huis: Sportblad Knudde al meer dan 25 jaar een waardeloos blad dat onregelmatig verschijnt en ook zeer actief is met speciale websites van Hinternet. Met een hecht team als die van de Organisatie Sportblad Knudde Volleybal Gala moet daarmee alles gaan lukken, maar alle suggesties over van alles zijn natuurlijk altijd welkom.  Wordt vervolgd, in ieder geval Sportblad Knudde Volleybal Gala dat in 2002 de tiende editie beleeft met de huidige Manager Organisatie en zijn geweldige dames in zijn team.

 

Foto's van dit succesvolle evenement binnenkort uitgebreid op website Sportblad Knudde Volleybal Gala:

                                                    -Mafkees.-.

De winnaars van de Sportblad Knudde Stoffer en Blikprijs 2001: SNEL SERVEREN  VRIEND

Met de volgende sterren die alle wedstrijden niet wisten te winnen:

Staande v.lnr.:  Jos Haesakkers; Kees Bevaart; Ted Taartmans en gastspeler Piet Ipskamp.

zittende vlnr:  Rianne Kooijman; Marina van de Meiden en Shirley Karssies die ook de meest opvallende speelster werd van deze

Sportblad Knudde Gala 2001 omdat zij vrijwel geen bal raakte...